IT ED

Mijn praktische definitie van informatie technologie, IT:
De machines en de programma’s waarmee een product of een dienst op het juiste ogenblik op de juiste plaats wordt gebracht“.
Het is een uitdaging om in de praktijk te zoeken naar flexibele en low cost solutions. Persoonlijk draag ik de open source gemeenschap een warm hart toe.

Als analytisch chemisch hbo-student in de 80-er jaren stonden de thema’s numerieke wiskunde, computer programmeren en interfacing op het studentenmenu. Vanwege mijn persoonlijke interesse en het belang van beide vakken in mijn werkzaamheden volgde ik post hbo cursussen in object georiĆ«nteerd programmeren in Pascal (Delphi) en relationeel database specialist (Oracle). In de hedendaagse praktijk en empirische wetenschap ervaar ik relationele databases als waardevolle en de krachtigste gereedschappen. Als je geleerd hebt hoe een database werkt is het eenvoudig om in een spreadsheet te beginnen en bij het ontwerp van je tabel te bedenken hoe een database in het groot kan gaan functioneren.

Het verbinden van allerhande bedrijfs-operaties met informatie technologie zijn uitdagende projecten. De praktische kennis over wat zich afspeelt in computers programmeren en de ervaringen in praktische situaties bij het automatiseren van bedrijfsprocessen en in verbeter processen samen met een Lean Six sigma Black Belt Certificaat maken me een geschikte coƶrdinator in informatie management projecten en processen.

Ik ben beschikbaar voor klussen en projecten.

Trainingen, Klussen, Projecten. 10K & L6S coaching.