WalNoot en de neuzen in dezelfde richting

Wat een WalNoot is kunt u nalezen. “de neuzen in dezelfde richting” is een proces dat in waardestroom trajecten een belangrijke rol speelt.

Daarover, de neuzen in één richting, hier en nu een persoonlijke ervaring waarvan u en uw waardestroom kunnen profiteren.

In de vorige eeuw voltooide ik een hbo opleiding. De gerenommeerde multinationale organisatie van de gloeilampen waar ik, het was een moeilijke tijd voor mbo-ers in de 80-er jaren, mijn eerste hbo-opleiding-gerelateerde job vond timmerde hard aan de weg. Veel geschoolde mensen hadden in hun opleiding iets over it (informatie technologie) geleerd. Het gegeven dat iedereen iets wist maar niet iedereen hetzelfde werd bij de gloeilampenorganisatie vakkundig opgepakt. De werknemers die in dienst traden werden gezamenlijk 1 week in het voormalige POC-gebouw in workshop gezet. Alle “it-specialisten” die er op dat moment toe deden werkten mee aan de training. Toen we hier geleerd hadden stonden onze neuzen in gelijke richting en werd ons netwerk groter.

Nu vraagt u zich af hoe uw organisatie hieruit kan profiteren?

Met de technieken van MLS (=Mindful Lean Sixsigma) zet ik de neuzen van uw organisatie in eenzelfde richting. Dat werkt in kleine organisaties  en dat werkt groot.
De richting van de neuzen is een kritische factor in waardestroom verbeteringen met mensen die enthousiast zijn en niet hetzelfde weten.

Dat is de rede dat ik hier en nu mijn WalNoot en waardestroom optimalisatie trajecten kan aanbieden!
Voor nadere informatie kunt u altijd contact opnemen.